Hr. og fru Hulgaard forsvarede BM-titel i maraton
Foto: Jens-Erik Larsen

13. OKT 2019 • 17:34SPORT • AF REDAKTIONEN

Hr. og fru Hulgaard forsvarede BM-titel i maraton

Ægteparret Laura og Tommy Hulgaard genvandt søndag eftermiddag bornholmsmesterskabet i maratonløb, da de sammen krydsede målstregen først på Skippertorvet i Nexø.

Ligesom sidste år var de to rutinerede Viking-løbere ganske suveræne på den flade rute mellem Nexø Havn og Bornholmertårnet på Dueodde - en rute, der skulle gennemløbes to gange.

Tidligere på ugen var der ellers ikke meget, der tydede på, at parret igen kunne fejre triumfen med et sejrskys på målstregen.

– Vi har begge været syge, og vi håbede på, at vi ville være klar i dag. Men vi kunne begge to godt mærke, at vi ikke havde meget energi tilbage på anden omgang. Laura var virkelig træt, men heldigvis var det nok til at vinde, fortæller Tommy Hulgaard.

Parret kom løbende over målstregen hånd i hånd, men det var ikke noget, de på forhånd havde planlagt.

– Laura spurgte mig her til sidst, om vi ikke skulle holde i hånd. Hun kæmpede virkelig derude, så jeg tror, at hun var glad for, at vi fulgtes, siger Tommy Hulgaard.

Trods sygdom forbedrede parret deres tider fra sidste år. Søndag kom de ind efter 3 timer og 19 minutter. Det er tre minutter hurtigere end sidste år.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet