Kommunen ansætter ny leder
Pressefoto

29. OKT 2019 • 08:04 • AF REDAKTIONEN

Kommunen ansætter ny leder

Søren Møller Christensen bliver ny leder af Udvikling og Byg i Bornholms Regionskommune. Han kommer senest fra en stilling som direktør og partner i firmaet carlberg/christensen.

Det oplyser kommunen.

44-årige Søren Møller Christensen kender allerede en del til Bornholms byudvikling, da han har været tilknyttet flere projekter som ekstern konsulent. Blandt andet har han været med til at udvikle Rønnes strategiske udviklingsplan, som nu fortsætter med ham ved roret, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Det har længe været et ønske at styrke netop disse to områder - og få dem tænkt sammen. Det vil give Bornholm et bedre udgangspunkt for at kunne understøtte den udvikling, vi gerne ser. Søren har en stærk profil inden for udvikling, fysisk planlægning, byggeri, personaleledelse og organisationsudvikling, og han bringer et stort netværk med forbindelser til fonde, interesseorganisationer og statslige myndigheder med sig ind i jobbet, jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Claus Munk, der er chef for det center, som Søren Møller Christensen bliver en del af.

Nogle af de første opgaver for den nye leder bliver byfornyelsesprojekterne for Nexø og Aakirkeby, udbygning af samarbejdsfora mellem kommunen, Business Center Bornholm, Destination Bornholm og Erhvervslivet. Desuden skal der ske en optimering af servicemålene på hele byggesagsområdet.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet